Tots els pobles
EN

Perfil de l'empresa

Inici> Sobre Nosaltres > Perfil de l'empresa

Zhejiang Tongyou I&E Co., Ltd.

Zhejiang Tongyou Import & Export Co., Ltd. es va registrar el gener de 2018 i es troba al carrer Taozhu, ciutat de Zhuji, província de Zhejiang, amb una superfície d'uns 23,000 metres quadrats i una superfície construïda d'uns 21,500 metres quadrats.

L'empresa s'ocupa principalment de niló, polièster i altres matèries primeres tèxtils, així com una sèrie de productes com ara doble torçador, bobinador, suport de filferro, màquina de sacsejar i maquinària tèxtil diversa. Podem oferir diverses especificacions de matèries primeres d'alta qualitat i equipament tèxtil per a mitjons de cotó, mitges, roba interior sense costures, guants, roba, etc.

Per internacionalitzar els productes de l'empresa, el 2018, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., Zhejiang Tongyou Machinery Technology Co., Ltd. i Zhejiang Tongyou Chemical Fiber Co., Ltd. van establir conjuntament Zhejiang Tongyou Import and Export Co. , Ltd., que és responsable de la seva sèrie de productes "Flying Tiger" i "Tongyou" es venen a casa i a l'estranger. L'empresa adopta un model de gestió avançat, té una forta força tècnica i ha format un sistema complet des d'investigació i desenvolupament de productes, producció, vendes fins al servei postvenda.

Una de les empreses matrius, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., va ser fundada l'any 1995, especialitzada en la producció de diverses maquinàries tèxtils, com ara màquines de torsió, bobinadores, expansores de fils i madeixes. Amb més de 20 anys d'experiència en el servei de producció, línia de muntatge d'equips de producció professional, tecnologia de producció professional i treballadors industrials qualificats. Des que el producte es va posar al mercat, ha guanyat elogis unànimes de tèxtils, teixits de punt, filats, impressió i tenyits i altres empreses relacionades. Hem establert aliances estratègiques de co-arrendament en profunditat amb niló, polièster i altres proveïdors de producció i fabricants nacionals de maquinària i equipament tèxtil a gran escala per promoure conjuntament la investigació i desenvolupament de nous productes i tenir una bona reputació a la indústria.

L'empresa té la seu a la ciutat de Sandu, ciutat de Zhuji, província de Zhejiang, a només 1 km de la sortida d'alta velocitat i de l'estació de ferrocarril, amb un transport còmode i un lliurament ràpid. Port de Ningbo 1.5 hores, port de Xangai 2.5 hores, aeroport internacional de Hangzhou Xiaoshan 45 minuts, aeroport internacional de Yiwu 20 minuts, 2.5 hores fins a l'aeroport internacional de Shanghai Pudong.
Al llarg dels anys, els productes de l'empresa s'han venut bé a Zhejiang, Jiangsu, Guangdong, Xangai, Fujian i altres grans mercats nacionals de teixits i teixits, i s'han exportat a Europa, Amèrica, el sud-est asiàtic i altres països, i ha establert diverses oficines a El sud-est asiàtic serà responsable de la postvenda del producte. Serveis Relacionats.

Ens adherim al concepte de "cooperació honesta, creem una situació de guanyar-guanyar", implementem el principi de "sobreviure amb qualitat, busquem credibilitat pel servei" i ens esforcem per construir una empresa internacional de primer nivell!