Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Equitació a l'aire lliure d'estiu, per què hauria de triar roba d'assecat ràpid

Temps: 2022-07-11 Hits: 50

3-1

L'exercici fa que les persones estiguin sanes i enèrgiques, sobretot avui en dia moltes persones tenen l'hàbit de córrer, i s'aixequen d'hora al matí per córrer, o fer una mica d'exercici, la gent serà molt millor l'esperit del dia, els estimaran els esportistes donen als altres un molt assolellat. sensació de fet, però també molt d'elit. Però, quin tipus de roba hem de portar quan fem exercici? Roba d'assecat ràpid potser una bona opció.
Algunes persones creuen que la roba d'assecat ràpid és molt misteriosa, pensant que hi ha molts components d'alta tecnologia a l'interior, de fet, la majoria de la roba d'assecat ràpid està feta de teixits de fibra química, només per la diferent tecnologia de processament, perquè tingui una varietat d'efectes màgics que la roba normal no té. La roba d'assecat ràpid no és l'absorció de la suor, però la suor es transferirà ràpidament a la superfície de la roba, a través de la circulació de l'aire s'evaporarà la suor, per tal d'aconseguir el propòsit d'assecat ràpid i general de velocitat d'assecat de la roba que el cotó. teixits un 50% més ràpid.

3-2

Els teixits utilitzats en roba d'assecat ràpid són principalment polièster, però també alguns utilitzen fibres respectuoses amb el medi ambient com la soja. El polièster no és tan absorbent com el cotó i el lli. La característica més gran de la fibra de polièster és que no absorbeix l'aigua després de l'absorció, sinó que augmenta la velocitat d'evaporació augmentant la zona humida.
Característiques funcionals de la roba d'assecat ràpid: moltes persones en l'esport, per tal d'eliminar una gran quantitat de suor acumulada a la sensació incòmoda de la superfície de la pell, es posen una roba de cotó "còmoda i transpirable". Però de fet, la roba de cotó només pot absorbir la suor i no és transpirable, no és apta per a roba esportiva. L'enfocament correcte és triar una roba solta i còmoda, estirable, transpirable i fàcil de suar d'assecat ràpid.
Hem introduït els efectes funcionals de la roba d'assecat ràpid, després us presentem com netejar la roba d'assecat ràpid i les precaucions.

3-3

Amb quina freqüència he de rentar la meva roba d'assecat ràpid? La roba d'assecat ràpid s'ha de rentar després de cada exercici.
Es recomana que la roba íntima del dia es canviï i es renti de manera oportuna el mateix dia per evitar el creixement de bacteris, taques de suor i altres residus de taques. Abans de rentar la roba, heu de revisar l'etiqueta de rentat a l'interior de la roba i rentar-la segons les precaucions i mètodes de rentat indicats a l'etiqueta de rentat per evitar danys a la roba per mètodes de rentat incorrectes.
Com rentar millor la roba d'assecat ràpid? En general, la roba d'assecat ràpid és més impermeable i a prova de cendres, només cal abocar una mica de detergent de roba a l'aigua, remullar la roba durant mitja hora, fregar suaument, esbandir bé i utilitzar l'assecadora o simplement penjar-la.
Teixit de roba d'assecat ràpid més polipropilè, aquest teixit és fàcil d'envellir, com més vegades el fenomen de rentat és més evident, en assecar-se o prop de la font de foc és fàcil d'envellir. Més tard s'utilitza més el polièster en comptes del polipropilè, les seves característiques no són fàcils de pillar i envellir. Ambdós teixits al rentat, no fregueu enèrgicament, rentar a màquina, després també s'obren a l'engranatge "suau".
La roba d'assecat ràpid es produeix segons els requisits de l'entorn d'ús exterior. En general, la primavera i l'estiu poden portar roba d'assecat ràpid, quan són més còmodes que el sac de boxa pesat, molt més pràctic. Per tant, els amants dels esports, els esports, el ciclisme, els viatges a l'aire lliure, la roba d'assecat ràpid és una molt bona opció.