Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Per què és popular el teixit de polièster? El teixit de polièster realment no és transpirable?

Temps: 2022-07-11 Hits: 46

Els teixits de fibra natural pura són el cotó, el cànem, la seda, la llana, l'amiant, etc. Encara que la principal fibra natural, però no hi ha problemes insignificants, com la inestabilitat química, depenen del baix rendiment de materials naturals, les fibres naturals són propenses a la floridura. , arnes, esvaïment després de l'ús, no fàcil de fixar, fàcil de produir arrugues, etc.

4-1

Tenint en compte la producció en massa, les fibres químiques es posen al mercat en un experiment i millora, baix cost i alt rendiment, i es poden modificar, ser fàcils de processar i tenir unes fortes propietats de tracció. Com la fibra de polièster, que es coneix comunament com a teixit de polièster, segons el polièster té excel·lents propietats de conformació, el fil de polièster i el teixit per conformació o recte, o els plecs esponjosos, en ús, fins i tot després de molts rentats, també poden mantenir la forma original.
I les propietats químiques del polièster, la molècula de polièster consisteix en una cadena curta d'hidrocarburs alifàtics, grup èster, anell de benzè, grup hidroxil d'alcohol final, elimina el grup hidroxil d'alcohol de dos extrems, no hi ha altres gens polars, per això s'ha discutit la fibra de polièster. com a pobre hidròfil.

4-2

La molècula de polièster conté un 46% de grup èster, i el grup èster es pot hidrolitzar i craquejar tèrmicament per sobre de 200 ℃, i es saponificarà un fort contacte alcalí i es reduirà el grau de polimerització, i el detergent de dosi normal per sota de 100 ℃ no té cap efecte. sobre teixit de polièster.
El teixit de polièster pot resistir la llum forta, per la qual cosa és adequat per a tela de cortina. En comparació amb les fibres naturals, els teixits de polièster són més resistents a la llum solar. En assecar la roba, molta gent notarà el signe "No s'exposa a la llum solar" perquè molts teixits poden tenir efectes secundaris quan s'exposen a la llum solar, però en el fons, moltes persones senten que la roba no té ànima si no està exposada a la llum solar (tos). , de manera que els teixits de polièster es poden exposar de manera segura a la llum solar i al verí (haha).
El polièster també és molt elàstic, fins i tot després d'un fregament repetit, tornarà ràpidament al seu prototip i no deixarà plecs poc atractius.
També hi ha un problema de seguretat, els teixits de polièster són extremadament resistents a la calor i la tecnologia de conformació de vapor pot aguantar perfectament.

4-3

La resistència química del teixit de polièster també és molt bona, detergents químics per rentar subministraments, com ara lleixiu una classe i no perjudicarà la substància del teixit. La roba de polièster no s'ha de preocupar massa pel motlle, recordeu posar una dotzena de boles de naftalina a l'armari per tal d'estar segur que la roba col·locada a l'armari, però també preocupar-vos pel groc i les taques llargues de motlle? Fins i tot si poseu N boles de naftalina, encara us preocupa l'amor per la roba a l'armari, però el teixit de polièster pot evitar fonamentalment aquest tipus de problemes.

4-4